Bij BUTCHERY JEF bieden we je heel wat meer dan de traditionele slager om de hoek. Hieronder vind je alvast een beknopt overzicht van onze producten en dienstverlening. Een bijzonder verzoek? We bekijken wat mogelijk is!

Eén van onze klanten waar we catering bij aanbieden is Airzone. Zij voorzien allerlei leuke attracties voor jong en oud tijdens feestjes, teambuildings of voor een sportdag. Zo kun je bij Airzone genieten van ons vlees en al het andere lekkers dat we aanbieden met daarbij het plezier van hun leuke attracties. De ultieme mix dus!

Neem zeker eens een kijkje op hun website!

VERSE
VLEESWAREN

Bij BUTCHERY JEF kom je voor de kwalitatieve vleeswaren, de A-merken en stukken vlees – denk maar aan overheerlijk dry aged vlees – die je nergens anders vindt. Vers afgesneden en/of bereid voor jou. Ook voor jouw BBQ, fondue of gourmet hebben we de perfecte vleesjes in huis. Geen tijd om te koken? Werp dan zeker eens een blik op onze bereide gerechten. Dagelijks hebben we een vers assortiment.

TRAITEUR

Ook afhalen is bij ons mogelijk. Van soepen, dagschotels, warme gerechten tot desserts. You name it, we’ve got it. Dagvers en bereid met de beste ingrediënten.

SALADES &
CHARCUTERIE

Overheerlijke salades? Je vindt ze bij de vleet in onze koeling. Kip curry, preparé en heel wat andere slaatjes/charcuterie – al dan niet volgens de seizoenen – reken maar dat we ze in huis hebben. Stuk voor stuk huisgemaakt. Fijne vleeswaren om duimen en vingers bij af te likken.

BROODJES

Ook voor knapperige broodjes ben je bij ons aan het juiste adres. We leveren in Schoten en ook aan bedrijven. Een feest, een receptie of een lunch voor klanten? Geef je bestelling door en wij zorgen voor een broodjesassortiment op maat. Allergieën of nood aan een healthy lunch? Speel het ons door en we houden er rekening mee!

CATERING

Bij BUTCHERY JEF nemen we ook catering op locatie voor onze rekening. Een feest, BBQ of event aan huis? Wij komen met plezier, al dan niet samen met ons team, ter plekke. Zo geniet je van een overheerlijk en vers bereid stukje vlees. Uiteraard voorzien we ook de nodige slaatjes, buffetten en hapjes. Geen verzoek is ons te gek. Doe ons je wilde plannen en wensen uit de doeken en we denken graag met je mee. In geen tijd ontvang je een offerte op maat.

0
Scroll naar top

Butchery Jef & Co-Pain
gaan samenwerken

Vanaf 1 april gaan wij samenwerken met bakkerij Co-Pain! Zo kan jij tijdens het kopen van jouw pistoles en brood een heerlijk stukje vlees meenemen. Hierbij openen wij dus ook onze tweede slagerij.

Alle uitleg ivm onze samenwerking kom je te weten via onderstaand artikel.