OVER
BUTCHERY JEF

 

BUTCHERY JEF, dat is pure passie voor het ambacht. Jef Desender kreeg al vroeg de microbe te pakken en hij kon aan de lokroep van het vlees niet weerstaan. Na een opleiding tot spekslager, deed hij de nodige ervaring op, om midden 2019 de sprong te wagen met een eigen slagerij. Logisch, want al sinds zijn 12de is hij in de beenhouwerij te vinden

 

Innoveren en vernieuwen zit Jef in het bloed en dat is dan ook exact wat hij met BUTCHERY JEF doet. Samen met zijn vriendin Elise en een team aan gedreven medewerkers kiezen ze resoluut voor kwaliteit en vakmanschap. Door te werken met pure producten, een persoonlijke dienstverlening te geven en bijkomende diensten (catering, traiteur, …) aan te bieden, maakt het koppel elke dag het verschil. Samen met Elise kiest hij resoluut voor topproducten en leveranciers van eigen bodem. Enkel zo kan kwaliteit gegarandeerd worden.

Verwacht je aan een ruim aanbod, bijzondere smaken en stukken vlees die je nergens anders vindt. Waarom zou je met minder genoegen nemen als het perfecte stukje vlees in Schoten op je ligt te wachten? 

Wij ontvangen je alvast met open armen om ons dry aged vlees en andere lekkernijen te komen ontdekken in onze slagerij, maar net zo goed komen we al dat lekkers bij jou thuis afleveren of bereiden.

0
Scroll naar top